Anatol Ursu, parlamentarul diasporei europene

Dacă lumea noastră cea plecată peste hotare este ceea ce se afirmă – bine informată și cu discernământ – ea  nu poate rata șansa să aibă în Parlamentul Republicii Moldova un reprezentant mai energic, mai determinat în scopuri, obiective și acțiuni, mai bine pregătit profesional și mai responsabil ca Anatol Ursu.

Anatol candidează în circumscripția uninominală nr. 50 – la vest de Republica Moldova.

De câțiva ani urmăresc activitatea lui cu implicare socială. Am remarcat de fiecare dată cu plăcută surprindere în cadrul multor acțiuni și evenimente cu impact public maniera lui sobră și exhaustivă în exprimare și una modestă și cu demnitate în comportament.

De ceva timp lucrăm într-o echipă, cea a Partidului Popular Românesc. Am putut să mă conving deja mai îndeaproape că Anatol este un tânăr deschis și comunicativ, cu o gândire matură, stăpân pe sine, hotărât în acțiuni și perseverent în ceea ce are de făcut. Inutil să vă spun că este un bun patriot și un unionist luminat. Îi sunt străine narcisismul și populismul – boala multor aspiranți la  îngăduința Istoriei.  

Mă adresez dragilor noștri compatrioți din diasporă să aleagă la 20 octombrie inteligența, creativitatea, perseverența, buna credință, profesionalismul și responsabilitatea. Toate se conțin în tinerețea și setea de a servi neamul ale lui Anatol Ursu. Vă asigur că nu veți greși.

Cu drag, Valeriu Saharneanu

17 octombrie 2019

Leave a Comment

(0 Comments)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *