De 7 aprilie ne vom aminti de fiecare dată că Republica Moldova este statul crimei fără pedeapsă și a pedepsei fără crimă +Video

 

În ajun de 7 aprilie 2018, Voronin, principalul „artizan” al mănunchiului stufos de crime săvârșite de regimul mafiot-comunist al său în dosarul 7 aprilie 2009, a recidivat din nou. Cel rămas nepedepsit a revenit instinctiv la locul faptei: din scaunul Parlamentului, Voronin a aruncat maldăre de noroi în Valeriu Boboc, tânărul ucis de forțele de represalii declanșate brutal în noaptea de 7 spre 8 aprilie din ordinul fostului președinte. Defăimarea victimei nedreptățite este o mare blasfemie și o dovadă clasică a postulatului că o crimă nepedepsită naște altă serie de crime. Ori, Voronin a fabulat din nou că „pe 7 aprilie a fost o lovitură de stat împotriva suveranității și independenții Republicii Moldova.  7 aprilie a fost organizat de fondul Soros. Acel fond care o organizat evenimente în Iugoslavia, în Kiev – maidanul… Pe 7 aprilie au participat peste 200 de combatanți trupe anti-tero  din România, în frunte cu ambasadorul României.  Boboc nu a fost omorât de polițiști, el a fost omorât de companionii lor, pentru că el o venit cu o săptămână înainte de la pușcărie și s-a îmbătat aici la etajul patru al Parlamentului și s-au bătut  și l-au aruncat peste fereastră.  Iaca ce s-a întâmplat cu Boboc, dacă vreți să știți ce s-a întâmplat”.

Cer iertare pentru că am readus în public citatul cu enormitățile nepedepsitului, dar o repovestire a lor ar riscă să nu fie crezută. Aduc pentru echilibru reacția publicată în Ziarul de Gardă a tatălui victimei regimului comunist, Victor Boboc, dar și filmul produs de jurnaliști temerari în zilele când Voronin încă era în scaunul lui de tiran și în plin atac dezlănțuit de el împotriva tinerilor, a României și a Uniunii Europene.

Victor Boboc: „Cum poate îndrăzni acest fost președinte, dacă se socoate politician, în Joia Mare, înainte de Paști, nu că nu-i creștinește, da-i chiar porcește? Cum poate să vorbească așa minciuni și să-l clevetească pe Valeriu, Dumnezeu să-l ierte! El spune că Valeriu ar fi ieșit din pușcărie cu o săptămână înainte, s-a îmbătat criță și s-a luat la bătaie, și ceilalți bătăuși l-au aruncat de la etajul patru al Parlamentului. Cum poate să declare așa? Când noi șapte ani ne-am judecat și s-a dovedit că Valeriu a fost omorât în bătaie. Valeriu nu era beat. Valeriu nu a stat în pușcărie. Ce fel de clevetire e asta?

Asta pe mine mă atacă tare și cred că o să mai am de furcă cu acest Voronin. O să fie dat și în judecată, așa mă gândesc. Pe mine și pe soție m-a indignat foarte mult. Nu-i de ajuns că el cu sistemul lui și cu neglijența lui l-a omorât, dar încă îl mai defăimează. Ce fel de om e ăsta? Eu nu mai am cuvinte.”

Corect, dle Victor, nepedepsitul trebuie acționat în judecată. Dar nu în statul capturat de un grup de indivizi proveniți de la matca criminală Voronin, care îl protejează. Crima lui trebuie judecată de un tribunal internațional. Organizațiile de avocați și juriști ar trebui să vină în susținerea familiei Boboc și a celorlalte victime ale regimului și să formuleze o cerere de judecare a principalului răufăcător al Republicii Moldova. Parte în dosar ar trebui să apară și România, care, iată, este din nou acuzată public de lovitură de stat și, în plus, de trimiterea de comandouri de atac, învinuire extrem de gravă.

Valeriu Saharneanu, 7 aprilie 2018

Video: Filmul „Cutia neagră”

Leave a Comment

(0 Comments)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *