Veniți la Chișinău la „Marea Adunare Centenară” de duminică , 25 martie! Nu lăsați Istoria să treacă pe lângă voi!

 

La Marea Adunare Centenară din 25 martie 2018, organizată de către Alianţa pentru Centenar, din care fac parte mai multe organizaţii unioniste, vor participa oameni din toate localităţile din Republica Moldova care au semnat declaraţii de unire cu România. De asemenea, la eveniment sunt aşteptaţi reprezentanţi ai formaţiunilor politice pro-europene şi unioniste, atât din Republica Moldova, cât şi din România, transmite Romanian Global News.

Platforma Unionistă Acţiunea 2012 anunţă „un spectacol tricolor de excepţie” care va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău la „Marea Adunare Centenară”,

Într-un comunicat de presă emis de „Acţiunea-2012″ se spune că „partidele politice de pe ambele maluri ale Prutului sunt invitate să participe la evenimentul menit să marcheze Centenarul Unirii Basarabiei cu România şi să recunoască, astfel, că această sărbătoare este mai presus de orice interes politic vremelnic”.

„În schimb, organizatorii permit fiecărui preşedinte de formaţiune politică să ţină o scurtă alocuţiune şi să desfăşoare propriile însemne”, se menţionează în comunicat.

Caravana de înmânare a steagurilor localităţilor va avea loc zi de zi, până la Marea Adunare Centenară, în prezenţa autorităţilor locale.

Mitingul va începe la ora 12:00,  

Lasă un răspuns