Poetul Ion Hadârcă, Președintele Partidului Liberal Reformator decorat cu Marele Premiu pentru poezie „Nichita Stănescu” pe anul 2015

MAN 1989 Hadarca

Comunicat de presă

Președintele Partidului Liberal Reformator, dl Ion Hadârcă, se află zilele acestea în România cu prilejul unui eveniment care relevă o mare realizare a carierei lui profesionale.

Printr-o decizie a Ministerului Culturii din România, Academiei Române, Consiuliului Județean Prahova și a Primăriei municipiului Ploiești, Poetului și Omului de cultură Ion Hadârcă i-a fost conferit Marele Premiu pentru Poezie „Nichita Stănescu” pe anul 2015.

Este cea mai importantă distincție în domeniul poeziei conferită în tot spațiul românesc. Premiul constituie recunoașterea talentului și valorii incontestabile a lui Ion Hadârcă care se află pe o culme în continuă ascendență a creației lui.

Partidul Liberal Reformator îi adresează calde felicitări colegului Ion Hadârcă și îi urează noi împliniri atât pe tărâmul creației, cât și pe cel al reformării profunde a clasei politice și a întregii societăți a Republicii Moldova.

Chișinău,

27 martie 2015