Pe piuneze! Rubrică rezervată gafelor comise de demnitari

 13 noiembrie 2017

Silvia Radu, proaspăta nuștiuce (viceprimar interimar?, primar interimar?, impostură oligarhică?) de la Primăria Municipiului Chișinău – pentru că în ședința de luni a Primăriei a numit Grădina Publică Ștefan Cel Mare și Sfânt cu titulatura sovietică „parcul Pușkin”. (TVR Moldova, Telejurnal, ora 18.00).

Andrian Candu, președintele Parlamentului – pentru promisiunea făcută studenților Universității „Alecu Russo” din Bălți că va oferi „burse ale Președintelui Parlamentului”, acțiune neavenită, ilegală, incompatibilă cu statutul demnitarului în statul de drept, dar și cu bunul simț (politic). (TVR Moldova, Telejurnal, ora 18.00).

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova – pentru că la un an de zile de la alegere așa și nu a reușit să se ridice la înălțimea postului, rămânând ceea ce a fost: o sculă a oligarhiei locale și un agent al Kremlinului. ”În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte…”, a subliniat șeful statului într-un mesaj adresat cetățenilor cu prilejul anului împlinit.(www.președinte.md)

**************

Lasă un răspuns